15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Sona Erdi

Üzümlü’de, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri tutulan son demokrasi nöbeti ile tamamlandı.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında sabah namazında Çarşı Camisinde bir araya gelen ilçe protokolü ve vatandaşlara namaz çıkışı belediyeye ait parkta çorba ikramında bulunuldu. Gün boyu etkinlik alanında ki dev ekrandan canlı yayın bağlantıları ve 15 Temmuz konulu videoların yayınlanması ile devam eden etkinliklerin akşam bölümünde demokrasi nöbetleri aynı hız ile devam etti.

İlçe Kaymakamı Fatih Acar, Belediye Başkanı Ahmet Sazlı, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Serkan Gök, İlçe Emniyet Amiri Özcan Hurşitoğlu, AK Parti İlçe Başkanı Selami Karatepe, kurum müdürlerive vatandaşların katıldığı programda din görevlileri tarafından Kur’an-ı Kerim okunup dualar edilmesiyle başlanılan programın ardından TRT ve Anadolu Ajansının ortaklaşa yaptığı “İşgal Girişiminden Dirilişe 15 Temmuz’un Anatomisi” isimli belgesel dev ekranda yayınlandı. Gece saat 12.00’a kadar süren nöbet Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatı gereği sona erdi.