19 Ekim 2016 Erzincan – Üzümlü (Cimin) Milli Piyango Çekilişi

Milli Piyango İdaresi tarafından 19 Ekim’de gerçekleştirilecek olan milli piyango çekilişi, Üzümlü Belediyesi girişimleriyle “Erzincan – Üzümlü (Cimin) Milli Piyango Çekilişi” ismiyle yapılacak.

Üzümlü Belediye Başkanı Ahmet Sazlı’nın girişimleriyle Üzümlü’nün tanıtılması amacıyla Milli Piyango İdaresi tarafından 19 Ekim’de gerçekleştirilecek olan milli piyango çekilişi “Erzincan – Üzümlü (Cimin) Milli Piyango Çekilişi” ismiyle yapılacak. Tüm Türkiye’de satışı yapılan tam, yarım ve çeyrek milli piyango biletleri üzerinde Üzümlü ilçesinin genel görünümünün bulunduğu fotoğraf, Üzümlü Belediyesi logosu ve Erzincan – Üzümlü (Cimin) yazısı yer alıyor.

Bayilerde satışa çıkan biletlerin Üzümlü’nün ülke çapında tanıtılması için bir vesile olacağını belirten Üzümlü Belediye Başkanı Ahmet Sazlı, “Milli Piyango İdaresi ile yaptığımız görüşmeler neticesinde ilçemizin fotoğrafının biletlerin üzerinde çıkması ve 19 EKim’de yapılacak çekilişin isminin Erzincan – Üzümlü (Cimin) Milli Piyango Çekilişi olması sağlandı. Çekilişin ilçemizde yapılması talebimizde oldu fakat son bir yıldır çekilişlerin Ankara’da yapılması sebebiyle bu talebimiz gerçekleşmedi. Bu çekilişle birlikte ayrıca belediyemize belirli bir maddi kazançta gelecek.” dedi.

19 Ekim 2016 Erzincan - Üzümlü (Cimin) Milli Piyango Çekilişi 19 Ekim 2016 Erzincan - Üzümlü (Cimin) Milli Piyango Çekilişi