Antalya Erzincanlılar Derneği’nden Başkan Sazlı’ya Ziyaret

Antalya Erzincanlılar Derneği Başkanı, başkan yardımcıları ve beraberlerinde üyeleri ile Üzümlü Belediye Başkanı Ahmet Sazlı’yı ziyaret ettiler.

Antalya Erzincanlılar Derneği Başkanı Mustafa İlhan, Başkan Yardımcıları Talat Doğan, Cenap Düzgün, Harun Öztürk, Hamdi Su ve beraberindeki üyeler, Üzümlü Belediye Başkanı Ahmet Sazlı’yı makamında ziyaret ettiler. Ziyarette Antalya Erzincanlılar Derneği Başkanı Mustafa İlhan, derneğin çalışma faaliyetleri hakkında Başkan Sazlı’ya bilgiler verip ardından Üzümlü hakkında sohbet ettiler.

Üzümlü hakkında misafirlerine bilgiler veren Başkan Sazlı, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Antalya Erzincanlılar Derneğine teşekkür etti.

Ziyaret sonunda Başkan Sazlı tarafından Antalya Erzincanlılar Derneği Başkanı Mustafa İlhan’a üzerinde Üzümlü’nün fotoğrafı bulunan çini plaket hediye etti.