Başkan Sazlı, Çocukların Bayramını Kutladı

Üzümlü Belediye Başkanı Ahmet Sazlı, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Üzümlü Anaokulunda düzenlenen programa katılarak çocukların mutlu günlerine ortak oldu.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Üzümlü Anaokulunda program düzenlendi. Okul bahçesinde düzenlenen programa Belediye Başkanı Ahmet Sazlı, Üzümlü İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Eyüp Saltabaş, ilçe ve Ahıskalı öğrenciler ile birlikte aileleri katıldı.

Saygı, duruşu ve İstiklal marşı’nın okunması ile başlayan programda Üzümlü Anaokulu Müdürü Gültekin Ocak tarafından açılış konuşması yapıldı. Ocak, konuşmasında 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın önemini anlattı.

Konuşmanın ardından  çocuklar tarafından şiirler okundu. Şarkılar eşliğinde dans eden çocuklar yaptıkları gösteriler ile doyasıya eğlendiler. Çocukların 23 Nisan mutluluğunu aileleri de onları izleyerek yaşadı. Etkinlik sonunda Üzümlü Belediye Başkanı Ahmet Sazlı tarafından çocuklara oyuncaklar hediye edildi.