Başkan Sazlı, Makamını Minik Azra’ya Devretti

Üzümlü Belediye Başkanı Ahmet Sazlı, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla makamını temsili olarak ilkokul öğrencisi Azra Karatepe’ye devretti.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Fatih İlkokulu 3. Sınıf Öğrencisi Azra Karatepe, Okul Müdürü Alpaslan Keklik ile birlikte Üzümlü Belediye Başkanı Ahmet Sazlı’yı makamında ziyaret ettiler. Minik öğrenci ve müdürü makam kapısında karşılayan Üzümlü Belediye Başkanı Ahmet Sazlı, makam koltuğunu minik Azra Karatepe’ya bıraktı.

Misafirleri ile 23 Nisan’ın anlam ve önemi üzerine sohbet eden Başkan Sazlı, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın dünyada tek çocuk bayramı olduğunu belirterek tüm çocukların bayramını kutladı. Başkan Sazlı kendisini ziyaret eden minik Azra’ya belediyenin sorumlulukları ve çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

Öğrenci ve müdüre hediye veren Başkan Sazlı, daha sonra minik öğrenciye bisiklet hediye etti. Ziyaret sonunda Belediye Başkanı Sazlı geleceğin belediye başkan adayıyla fotoğraf çektirdi.

“ÇOCUKLARIMIZ BİZİM GELECEĞİMİZDİR”

Ziyaret sonrasında kısa bir konuşma yapan Belediye Başkanı Ahmet Sazlı, temsili olarak teslim ettikleri makamlara yarın çocukların oturacağını belirterek, “Çocuklarımız geleceğimizin teminatıdır. Yarının belediye başkanları, milletvekilleri, valileri, işadamları onlar olacak. Bu makamları onlar yönetecek. Bize düşen görev onları bu makamlara en güzel şekilde hazırlamak ve yetiştirmektir. Bu yüzden çocuklarımız için ne yapsak azdır. Bu yüzden biz Üzümlü Belediyesi olarak her zaman üzerimize düşen görevi yerine getiriyoruz, getirmeye de devam edeceğiz.” dedi.