Başkan Sazlı, Makamını Minik İrem’e Devretti

Üzümlü Belediye Başkanı Ahmet Sazlı, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla makamını temsili olarak ilkokul öğrencisi İrem Mercimekci’ye devretti.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Şehit Fatih Devravut İlkokulu 3. Sınıf Öğrencisi İrem Mercimekci, öğretmenleri ile birlikte Üzümlü Belediye Başkanı Ahmet Sazlı’yı makamında ziyaret ettiler. Minik öğrenci ve öğretmenleri makam kapısında karşılayan Üzümlü Belediye Başkanı Ahmet Sazlı, makam koltuğunu minik İrem Mercimekci’ye bıraktı.

Misafirleri ile 23 Nisan’ın anlam ve önemi üzerine sohbet eden Başkan Sazlı, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın dünyada tek çocuk bayramı olduğunu belirterek tüm çocukların bayramını kutladı. Başkan Sazlı kendisini ziyaret eden minik İrem’e belediyenin sorumlulukları ve çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

Başkanlık makamını temsili olarak devralan İrem Mercimekci ise Başkan Sazlı’ya yapmış olduğu çalışmalarda dolayı teşekkür edip yapılması gereken bazı çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Sohbetin ardından minik öğrenciye hediye veren Başkan Sazlı, geleceğin belediye başkan adayıyla fotoğraf çekildi.

BAŞKAN SAZLI 23 NİSAN’I KUTLADI

Ziyaret sonrasında kısa bir konuşma yapan Belediye Başkanı Ahmet Sazlı, “Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın, toplumumuzun her alanındaki ileri atılımlarına öncülük yapacak şekilde yetişmesi en büyük dileğimizdir. Çocuklarımızın; kalpleri vatan ve millet sevgisiyle dolu, görev ve sorumluluklarına yürekten bağlı, bilgili insanlar olarak yetişmesi önemlidir. Milletimizin iradesini hayata geçiren, tarihi reformlara, cesur kararlara imza atan Yüce Meclisimizdir. Meclisimiz, bilhassa çocuklarımız adına barış dolu, aydınlık bir geleceğin mimarlığını yürütmeyi sürdürecektir. İşte bu nedenle 23 Nisan’ın aynı zamanda Çocuk Bayramı olarak kutlanması da son derece önemlidir. Bu duygu ve düşüncelerle; sevgi dolu yürekleri ve gülen yüzleriyle bu güne anlam katan çocuklarımızın ve aziz milletimizin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını tebrik ediyorum.” dedi.