Belediye Başkanı Başsoy’dan Başkan Sazlı’ya Ziyaret

Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy, Üzümlü Belediye Başkanı Ahmet Sazlı’yı makamında ziyaret etti.

Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy, beraberinde Belediye Başkan Yardımcısı Karabey Atıcı ile birlikte Üzümlü’ye gelerek Belediye Başkanı Ahmet Sazlı’yı makamında ziyaret etti. Başkanlık makamında düzenlenen ziyarette Üzümlü Belediye Başkan Yardımcısı Adem Bahar’da hazır bulundu. Yarım saat süren ziyarette belediyelerin çalışmaları hakkında bilgi alışverişinde bulunularak bazı projeler hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu.

Başkan Başsoy, Üzümlü Belediyesi’nin çok güzel projelere imza attığını belirterek bazı projeler hakkında bilgi alışverişinde bulunmak ve Başkan Sazlı’ya çalışmalarında kolaylıklar dilemek üzere bu ziyareti düzenlediklerini ifade etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Sazlı’da, Başkan Başsoy ile birlikte ekibine çalışmalarında kolaylıklar diledi.

Ziyaretin sonunda Başkan Sazlı tarafından Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy’a üzerinde Üzümlü’nün fotoğrafı bulunan bakır tepsi hediye edildi.