Belediye Meclisi Ağustos Ayı Toplantısı Yapıldı

Üzümlü Belediyesi Ağustos ayı meclis toplantısı Belediye Başkanı Ahmet Sazlı başkanlığında yapıldı. Mecliste gündem konuları görüşülerek karara bağlandı.

Üzümlü Belediyesi meclis toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıda gündem içi ve gündem dışı konular görüşüldü.

Toplantıda;Üzümlü İmam Hatip Lisesi yapımı için maliye hazinesine tapu devri, ilçemiz genelinde sürdürülen yol genişletme çalışmalarında yola isabet eden arsaların kamulaştırılması, taşınmaz satışlarının tapu devri konuları ve gündem dışı diğer konular görüşülerek karara bağlandı.

Üzümlü Belediyesi’nin Ağustos ayı meclis toplantısı dilek ve temenniler bölümü ile sona erdi.