Belediye Meclisi Eylül Ayı Toplantısı Yapıldı

Üzümlü Belediyesi Eylül ayı meclis toplantısı Belediye Başkan Vekili Halit Karabudak başkanlığında yapıldı. Mecliste gündem konuları görüşülerek karara bağlandı.

Üzümlü Belediyesi meclis toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıda gündem içi ve gündem dışı konular görüşüldü.

Toplantıda; Satış işlemi tamamlanan taşınmazların tapu devri, 2017 yılı vergi ve harç ücretleri, Pirisami Mahallesinde bulunan parka Şehit Piyade Astsubay Kıdemli Başçavuş Ömer Halisdemir’in adının verilmesi, yeni imar planının onanması, bazı taşınmazların satış kararının alınması konuları ve gündem dışı diğer konular görüşülerek karara bağlandı.

Üzümlü Belediyesi’nin Eylül ayı meclis toplantısı dilek ve temenniler bölümü ile sona erdi.