Belediye Meclisi Mayıs Ayı Toplantısı Yapıldı

Üzümlü Belediyesi Mayıs ayı meclis toplantısı Belediye Başkanı Ahmet Sazlı başkanlığında yapıldı. Mecliste gündem konuları görüşülerek karara bağlandı.

Üzümlü Belediyesi meclis toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıda gündem içi ve gündem dışı konular görüşüldü.

Toplantıda; 2015 yılı kesin hesabı, belediye imar planının revize ve ilave edilmesi, vatandaşlara ait dilekçelerde belirtilen tapu devir işlemleri, Nisan ayı meclis toplantısında alınan 2 ayrı kararın yeniden görüşülmesi konuları ve gündem dışı diğer konular görüşülerek karara bağlandı.

Üzümlü Belediyesi’nin Mayıs ayı meclis toplantısı dilek ve temenniler bölümü ile sona erdi.