Belediyemiz Personeli Murat Hantik Son Yolculuğuna Uğurlandı

Geçirdiği talihsiz kaza sonucu hayatını kaybeden belediyemiz personeli Murat Hantik, son yolculuğuna uğurlandı.

Geçtiğimiz pazar günü evinde yaşanan talihsiz kaza sonucu ağır yaralanıp kaldırıldığı Erzincan Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybeden Üzümlü Belediyesi personeli, Çavuşlu mahallesi muhtarı Murat Hantik öğlen namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı.

Cenaze namazına Erzincan Valisi Süleyman Kahraman, Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy, Üzümlü Kaymakamı Fatih Acar, Üzümlü Belediye Başkanı Ahmet Sazlı, Hantik’in yakınları, mesai arkadaşları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Erzincan İl Müftüsü Yavuz Karabayır’ın kıldırdığı cenaze namazı sonrası alınan helalliğin ardından Hantik’in cenazesi omuzlara alınarak cenaze aracına götürüldü. Hantik’in cenazesi Erzincan Terzi Baba Mezarlığına götürülerek toprağa verildi.