Dağ Yoluna Alternatif Güzergah Yapıldı

Üzümlü Belediyesi yol çalışmaları kapsamında dağ yoluna alternatif güzergah yapılırken eski yollarda yeniden düzenlendi.

Üzümlü Çaho bağları ve Çamlık Dağ yolu bölgesine giden dağ yollarının ihtiyaca cevap vermemesi ve bu yollardan yapılan ulaşımın sağlıklı olmaması sebebi ile Üzümlü Belediyesi tarafından yapılan çalışmalar kapsamında Erzincan İl Özel İdaresine ait iş makinesi yardımı ile bölgede yaklaşık 10 günlük yol çalışması yapıldı.

Kurt Yuvası mevkisinden giden dağ yoluna alternatif yeni yol yapılırken eski yolda iş makinesiyle yenilendi. Yeni yapılan yoldan iki araç rahat bir şekilde yan yana geçerken rampa iniş ve çıkışlar asgari orana düşürülerek araçlara daha iyi bir yol yapıldı.

Yapılan çalışmalar hakkında konuşan Üzümlü Belediye Başkanı Ahmet Sazlı, yeni yapılan dağ yolu ile büyük bir sorunuda ortadan kaldırdıklarını ifade ederek yapılan çalışmaların bahar mevsiminde de ihtiyaç olan yerlere kilit parke taşı ile devam edeceğini belirtti.