Meclis Üyemiz Sebahattin Başgöl Vefat Etti

Üzümlü Belediyesi meclis üyesi Sebahattin Başgöl geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

30 Mart seçimlerinde Üzümlü Belediyesi’nde AK Parti’den Belediye Meclis Üyesi olan 59 yaşındaki Sebahattin Başgöl, rahatsızlanmasının ardından hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Yapılan müdahalenin ardından Başgöl’ün kalp krizi geçirdiği öğrenildi. Hastanede tedavi altına alınan Başgöl’ün kalp krizi geçirmesi sonucu hayatını kaybettiği kaydedildi.

Başgöl’ün cenazesi Çarşı Camisi morguna kaldırılırken cenaze bugün (07.06.2016) öğlen namazına müteakip Üzümlü Çarşı Camisinden kaldırılacak.

“DEĞERLİ BİR ÇALIŞMA ARKADAŞIMIZI KAYBETTİK”

Üzümlü Belediye Başkanı Ahmet Sazlı çok değerli bir insanı kaybetmenin üzüntüsünü yaşadığını belirterek “Belediye meclis üyemiz, çalışma ve yol arkadaşımız Sebahattin Başgöl geçirdiği kalp krizi sonrası vefat etti. Acımız çok büyük. Kendisine Allah rahmet eylesin, ailesine de Allah’tan sabırlar diliyorum.” dedi.

SEBAHATTİN BAŞGÖL

1957 yılında Erzincan’da doğan Sebahattin Başgöl lise mezunu ve emekli. 30 Mart seçimlerinde AK Parti’den meclis üyesi seçilen Başgöl, evli ve 4 çocuk babasıydı.

1 Yorum

1. SEBAHATTİN BAKKAL on

SEBAHATTİN AMCA EFENDİ
    MERHAMETLİ YARDIM SEVEN DÜŞENİN ELİNDEN TÜTAN DEĞERLİ BİR BÜYÜGÜMÜZDÜ ALLAH GANİ GANİ RAHMET ETSİN MEKANI CENNET OLSUN