Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz Erzincan’da

Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, bir dizi açılış, toplantı ve temaslarda bulunmak üzere Erzincan’a geldi.

Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz özel uçakla bugün saat 10.00 sıralarında beraberinde AK Parti Erzincan Milletvekilleri Sebahattin Karakelle ve Serkan Bayram ile Erzincan’a geldi. Bakan Yılmaz, havalimanında Vali Süleyman Kahraman, Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy, İl Jandarma Komutanı Albay Murat Orhan Tonğ, Üzümlü Belediye Başkanı Ahmet Sazlı, partililer ve vatandaşlar tarafından karşılandı.

Milli Savunma Bakanı daha sonra AK Parti İl Danışma Kurulu Toplantısına katıldı.

Bakan İsmet Yılmaz daha sonra Erzincan Üniversitesi Yalnızbağ yerleşkesinde, Fersan Tekstil ve Türkiye Diyanet Vakfı tarafından yaptırılan 2 bin metrekare alana sahip, 4 bin kişilik caminin açılışını yaptıktan sonra İliç İlçesine helikopter ile geçip okul açılışlarına katıldı.

Bakan Yılmaz açılışların ardından uçak ile Erzincan’da ayrıldı.