PTT Başmüdürü Ağdaş’tan Başkan Sazlı’ya Ziyaret

Erzincan PTT Başmüdürü Metin Ağdaş, Üzümlü Belediye Başkanı Ahmet Sazlı’yı makamında ziyaret etti.

Erzincan PTT Başmüdürlüğü’ne iki yıl aradan sonra yeniden atanan Metin Ağdaş beraberinde PTT Üzümlü Merkez Müdürü Şerif Karakoç ve PTT Başmüdürlüğü Muhasebe Müdürü Ayhan Ateş ile birlikte Üzümlü Belediye Başkanı Ahmet Sazlı’yı makamında ziyaret etti. Başkanlık makamında düzenlenen ziyarette Üzümlü Belediye Başkan Yardımcısı Adem Bahar’da hazır bulundu.

PTT’nin Üzümlü ilçesindeki çalışmaları ile ilgili Başkan Sazlı’ya bilgiler veren Ağdaş, “PTT hergün kendini yenileyerek kaliteli ve yenilikçi hizmet anlayışı ile çalışmalarına devam etmektedir. Kurumumuz Türkiye’nin her noktasında olduğu gibi Üzümlü’de de yaygınlaşmış hizmet ağı, tecrübesi, güçlü teknoloji ve kadroları ile ekonomik, hızlı ve güvenli hizmet vermektedir. Bugün Sayın Başkanımız Ahmet Sazlı’yı ziyaret ederek kendisine kurumumuz ve çalışmalarımız ile ilgili bilgiler verdik.” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Sazlı ise  Başmüdür Ağdaş’a teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Bir süre devam eden sohbetin ardından Başkan Sazlı tarafından Başmüdür Ağdaş’a üzerinde Üzümlü’nün fotoğrafı bulunan bakır tepsi hediye edildi.