Şehit Halisdemir’in Adı Üzümlü’de Parkta Yaşatılacak

Üzümlü’de, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla Şehit Astsubay Ömer Halisdemir Parkı’nın açılışı yapıldı.

Erzincan’ın Üzümlü ilçesinde, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü düzenlenen etkinlikler ile devam ediyor. Etkinlikler kapsamında İlçe Belediyesi tarafından hazırlanan Şehit Astsubay Ömer Halisdemir Parkı’nın açılışı gerçekleşti. Açılışa İlçe Kaymakamı Fatih Acar, Belediye Başkanı Ahmet Sazlı, İlçe Emniyet Amiri Özcan Hurşitoğlu, AK Parti İlçe Başkanı Selami Karatepe, kurum müdürleri ile çocukların katıldı.

Açılış öncesi konuşan Belediye Başkanı Sazlı, belediye meclisi olarak daha önce alınan karar doğrultusunda oluşturulan “Şehit Astsubay Ömer Halisdemir Parkı” nın açılışını bugün yaptıklarını ve kahraman şehit astsubayın artık Üzümlü’de bu parkta yaşatılacağını belirtti.

Kaymakam Acar ise konuşmasında “Biz Türk milleti olarak her zaman ayakta duracağız, bir olacağız, diri olacağız ve biz millet olarak sizlere yeni nesile güveniyoruz. Lütfen çocuklar bu bilinçle yetişin. Ülkenizi, vatanınızı, milletinizi sevin. Bu ülke için, bu millet için elinizden geldiğinizce çalışın, çaba sarf edin. Bizim size bıraktığımız bayrağı daha ileri götürmek için elinizden geleni yapın. 15 Temmuz günü maalesef o hain kalkışmada gerek vatandaşlarımızdan, gerek polislerimizden, gerek jandarma asker personelinden maalesef şehitler verdik. Ve biz bugün o günün anısına o gün şehit olan Ömer Halisdemir için belediyemiz tarafından hazırlanan parkı açmak için buraya gelmiş bulunmaktayız. Belediyemize düzenlediği bu park için çok teşekkür ediyorum. Sizlerin huzurunda belediyemizi de kutluyorum. İnşallah bu parkta mutlu, huzurlu olursunuz. İyi eğlenceler diliyorum sizlere.” dedi.

Çocuklar ile birlikte parkın açılış kurdelasını kesen protokol ardından hatıra fotoğrafı çektirdi.