Üzümlü 112 İstasyonuna Yeni Ambulans

Erzincan’ın Üzümlü ilçesi ve çevre köylerine hizmet veren 112 istasyonuna son model tam donanımlı ambulans verildi.

Haber: Yakup BAKAR – AA

Erzincan’a 14 kilometre uzaklıkta bulunan Üzümlü ilçesinde hizmet veren 112 istasyonuna Sağlık Bakanlığı tarafından son model tam donanımlı ambulans verildi. Önceki ambulanstan daha iyi ve teknolojik olan ambulans Üzümlü ilçe merkezi ve köylerinin yanı sıra şehir merkezine yakın olması sebebi ile birçok olay ve kazada ilçe merkezinden şehir merkezine çağrılarak görev veriliyor.

İlçeye yerleştirilen ve sayıları 3 bini bulacak olan Ahıska Türklerine de hizmet verecek olan ambulans, geçtiğimiz hafta teslim alınarak göreve başladı.

Üzümlü 112 istasyonu yeni ambulans ile vatandaşlara daha hızlı ve kaliteli hizmet verecek.

Öte yandan Üzümlü 112 İstasyonuna 1 adette 4×4 ambulans geleceği yetkililer tarafından bildirildi.