Üzümlü, Darbe Girişimine Karşı Tek Yürek Oldu

Erzincan’ın Üzümlü ilçesinde bir araya gelen vatandaşlar, yüzlerce araç ile oluşturdukları konvoy ile şehir merkezine giderek Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) darbe girişimini protesto ettiler.

Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) darbe girişimi, Üzümlü ilçesinde şehir merkezine düzenlenen araç konvoyu ile protesto edildi. Cumhuriyet Meydanı’nda bir araya gelen ilçe halkı ve Ahıska Türkleri, Erzincan şehir merkezine araç konvoyu düzenlediler. İlçe halkı Türk bayrakları ile donatılan araçlar ile konvoya katılırken Ahıska Türkleri ise Üzümlü Belediyesi tarafından kendilerine tahsis edilen otobüsler ile konvoya katıldılar.

Üzümlü Belediye Başkanı Ahmet Sazlı ve AK Parti İlçe Başkanı Selami Karatepe’ninde katıldığı programda yüzlerce aracın bulunduğu araç konvoyu kornalar eşliğinde Erzincan Cumhuriyet Meydanı’na gitti.

Şehir merkezine gelinmesinin ardından araçlarından inen vatandaşlar tekbir ve sloganlar eşliğinde şehir merkezinde programa katıldılar.