Üzümlü Darbe Girişimine Sessiz Kalmadı

Üzümlü ilçesinde Cumhuriyet Meydanı’nda bir araya gelen vatandaşlar, ellerinde Türk bayrakları ile sloganlar eşliğinde darbe girişimini kınadı.

Erzincan’ın Üzümlü ilçesi çarşı merkezinde bir araya gelen vatandaşlar, araç konvoyu yaparak ilçe turu attılar. Ardından Cumhuriyet Meydanı’na gelen vatandaşlar ellerinde Türk bayrakları ile sloganlar attılar. Protestolara Ukrayna’dan Türkiye’ye getirilerek Erzincan’ın Üzümlü ilçesine yerleştirilen Ahıska Türkleri’de destek verdi.

Toplanan kalabalığa İlçe Kaymakam Fatih Acar, Kaymakam Vekili Çağlar Tekin ve Belediye Başkanı Ahmet Sazlı, konuşma yaparak “darbe girişiminin üçüncü gününde de meydanları boş bırakmayın” çağrısında bulundular.

İlçe kaymakamlığı ve belediye tarafından meydanda sabaha kadar nöbet tutacaklara kumanya dağıtıldı.