Üzümlü-Şehiryolu-Geyikli Yolu Sıcak Asfalt Çalışmaları

Üzümlü İlçesinde Üzümlü-Şehiryolu-Geyikli ve Cedah-Geyikli yollarında başlatılan sıcak asfalt çalışmalarını Erzincan Valisi Ali Arslantaş yerinde inceledi.

Erzincan’ın Üzümlü ilçesinde Erzincan Valiliği İl Özel İdaresi ve Üzümlü Belediyesi arasında imzalanan protokol çerçevesindeki 2 milyon TL’Lik ücret mukabilinde uygulanan sıcak asfaltlama çalışmalarını yerinde inceleyen Erzincan Valisi Ali Arslantaş, çalışmalar hakkında Üzümlü Kaymakamı Fatih Acar ve Belediye Başkanı AHmet Sazlı’dan bilgi aldı.

Yaklaşık 9 kilometrelik yolda yapılan asfaltlama çalışmalarının Üzümlü ilçesine hayırlı olması temennisinde bulunan Erzincan Valisi Ali Arslantaş, mevsim şartlarının el verdiği müddetçe ilçe ve beldelerle yapılan protokoller çerçevesinde asfaltlama çalışmalarının devam edeceğini kaydetti.

Erzincan Valisi Ali Arslantaş’ın Üzümlü ilçesine olan ziyaretinde kendisine Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy, Üzümlü Kaymakamı Fatih Acar ve Üzümlü Belediye Başkanı Ahmet Sazlı eşlik etti.