Üzümlü’de 2016 Yılı Değerlendirme Toplantısı Yapıldı

Erzincan Valisi Ali Arslantaş’ın katılımıyla Erzincan’ın Üzümlü ilçesinde koordinasyon toplantısı düzenlendi.

Erzincan’ın tüm ilçelerinde düzenlenecek olan 2016 yılı değerlendirme toplantısının ilki Üzümlü ilçesinde düzenlendi. Üzümlü Belediyesi toplantı salonunda Erzincan Valisi Ali Arslantaş’ın başkanlığında düzenlenen toplantıya Üzümlü Kaymakamı Fatih Acar, Üzümlü Belediye Başkanı Ahmet Sazlı, Erzincan’daki tüm kamu kurum müdürleri, Üzümlü ilçesindeki kamu kurum müdürleri ve köy muhtarları katıldı.

Saygı duruşunda bulunulması, İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan toplantıda açılış konuşmasını yapan Erzincan Valisi Sayın Ali Arslantaş, kurum ve kuruluşların amir ve müdürleri ile birlikte ilçeler ziyaret ederek değerlendirme toplantıları yapmaya başladıklarını ifade ederek “Tüm ilçelerde gerçekleştireceğimiz bu toplantılarda hazır bulunan tüm kamu kurum ve kuruluşlarımızın müdürleri sizlere beşer dakikalık bir sunum yapacaklardır. Bu sunumlarında 2016 yılı içerisinde yaptıkları ve 2017 yılında yapmayı hedefledikleri çalışmaları aktaracaklardır. Kurum müdürlerimizin sunumlarından sonra diğer katılımcılar da yapılan çalışmalar hakkındaki görüş, öneri ve beklentilerini ifade etme fırsatı bulacaklardır. Bu toplantılarla ilimizde, katılımcı ve saydam yönetim anlayışını geliştirerek ortak çalışma kültürünü yerleştirmeyi hedefliyoruz. Böylece İlimizin sosyal, kültürel ve ekonomik kalkınmasına hep birlikte hizmet edeceğiz. 2017 yılında bu güzel hizmetlerin ortaya çıkmasında desteğini esirgemeyen Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım’a, Milletvekillerimize, Kaymakamlarımıza, daire müdürlerimize, belediye başkanlarımıza, sivil toplum kuruluşlarımıza ve kamuoyunu bilgilendirme görevini yerine getirerek bu çalışmaları halkımıza aktaran değerli basın mensuplarına, ayrıca katılımlarınızdan ve yapacağınız katkılardan dolayı siz değerli katılımcılara teşekkür ediyorum. Toplantılarımızın ilimiz ve ülkemiz adına yararlı olmasını diliyorum.” Dedi.

Vali Arslantaş’ın ardından Üzümlü Kaymakamı Fatih Acar ve Belediye Başkanı Ahmet Sazlı Üzümlü ilçesi ve ilçede yapılan çalışmalar ile ilgili katılımcılara bilgiler vererek sunum yaptılar.

Üzümlü Belediyesi’nin çalışmaları ve projeleri hakkında detaylı olarak sunum yapan Başkan Sazlı, başta Vali Arslantaş olmak üzere toplantıya katılan katılımcılar tarafından alkışlandı.

Yaklaşık üç saat süren toplantının ardından Başkan Sazlı’nın makamına geçen Vali Arslantaş, Üzümlü Belediyesi şeref defterini imzaladı. Başkanlık makamında bir süre devam eden sohbetin ardından Vali Arslantaş, ilçeden ayrıldı.