Üzümlü’de Motosiklet Tıra Çarptı: 2 Yaralı

Erzincan’ın Üzümlü ilçesinde motosikletin tıra çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı.

Haber: Yakup BAKAR – AA

Alınan bilgilere göre Erzincan-Erzurum karayolunun 20. kilometresinde Üzümlü kavşağında genişletme ve asfalt çalışması nedeniyle tek yönden ulaşımın sağlandığı yolda Alpaslan Gökdemir (50) yönetimindeki 24 UC 162 plakalı motosiklet Enver Yalçın (58) yönetimindeki 34 VAM 25 plakalı tıra çarptı.

Kazada savrulan motosiklette bulunan sürücü Alpaslan Gökdemir ve oğlu Yiğit Ali Gökdemir (9) yaralandı. Yaralılar yoldan geçen bir otomobile bindirilerek Üzümlü İlçe Devlet Hastanesine kaldırıldı. Burada ilk müdahaleleri yapılan yaralılar 112 ambulansı ile Erzincan Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Öte yandan kaza nedeniyle karayolunda ulaşım bir süre kontrollü olarak sağlandı. Kaza yapan araçların yoldan kaldırılması ile ulaşım tekrar eski haline döndü.