Vali Yardımcısı Ahmet Türköz’den Üzümlü’ye Ziyaret

Üzümlü’ye ziyarette bulunan Erzincan Vali Yardımcısı Ahmet Türköz, Belediye Başkanı Ahmet Sazlı ile birlikte çeşitli incelemelerde bulundu.

Erzincan Vali Yardımcısı Ahmet Türköz, bir dizi ziyaret ve inceleme için Üzümlü’ye geldi. Belediye Başkanı Ahmet Sazlı, Üzümlü Kaymakamı Fatih Acar ve DATÜB Genel Sekreteri Fuat Uçar ile birlikte Üzümlü Belediyesi tarafından yapılan bazı çalışmaları yerinde inceledi. Üzümlü Belediyesi tarafından Başkanlık konut bahçesinde yetiştirilen çiçek ve bitkileri de inceleyen Vali Yardımcısı Türköz, Başkan Sazlı’dan bilgiler aldı.

Üzümlü’de yapılan ağaçlandırma çalışmaları nedeniyle Başkan Sazlı’ya teşekkür eden Vali Yardımcısı Türköz, ziyareti tamamlamasının ardından Üzümlü’den ayrıldı.