Yüzlerce Kişi 15 Temmuz Yürüyüşünde Buluştu

Üzümlü’de, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla “15 Temmuz yürüyüşü” yapılarak demokrasi nöbeti tutulmaya başlandı

Erzincan’ın Üzümlü ilçesinde, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü düzenlenen etkinlikler ile devam ediyor. Etkinlikler kapsamında ilçede 15 Temmuz yürüyüşü düzenlenip ardından demokrasi nöbeti tutmaya başlandı. Hükümet konağı önünde toplanan kalabalık ellerinde bayraklar ile çarşı merkezine yürüdü. Yüzlerce kişinin katıldığı yürüyüşün ardından İlçe Kaymakamı Fatih Acar ve Belediye Başkanı Ahmet Sazlı tarafından bir konuşma yapıldı.

Konuşmaların ardından 15 Temmuz 2016 gecesi ilçede yaşananların yer aldığı “Üzümlü’de 15 Temmuz” isimli belgesel dev ekranda yayınlandı.

Belgeselin ardından İlçe Müftüsü Adem Karadeniz tarafından sohbet yapılıp ardından din görevlileri tarafından Kur’an-ı Kerim okunup dualar edildi.

Programlar birlikte ilçe çarşı merkezinde demokrasi nöbeti tutulmaya başlandı.